ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Izjava o zaštiti i sigurnosti osobnih podataka

Tenis škola Match Point poštuje Vašu privatnost. Ovim putem Vas informiramo  o načinu i korištenju Vaših prikupljenih osobnih podataka te jamčimo da ih štitimo prema zakonskoj obvezi.

Tenis škola Match Point, kao voditelj obrade osobnih podataka koristi i štiti osobne podatke koje nam dobrovoljno ustupate putem web-stranice tenis-matchpoint.com, preko kontaktnih obrazaca na web-stranici i  putem e-maila.

Osobni podaci

Osobni podaci su informacije o korisniku kojima se može utvrditi identitet korisnika, primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, telefonski broj, podaci o lokaciji, i drugi.

Osobne podatke dajete nam dobrovoljno te zadržavate punu kontrolu nad tim do kada ih smijemo koristiti i u koju svrhu, te trebamo li ih trajno izbrisati.

Prikupljamo samo one Vaše osobne podatke koji su nužni za ispunjenje svrhe za koju nam ih ustupate. Neki osobni podaci nužni su za pružanje naših usluga pa ukoliko nam ih uskratite, nećemo biti u mogućnosti pružiti Vam svoje usluge.

Tenis škola Match Point se obvezuje da neće pružati na uvid osobne podatke korisnika trećim stranama osim ako to nije nužno radi realizacije usluge koju pružamo korisniku i u skladu sa svrhom za koju nam je korisnik ustupio osobne podatke, te osim ako to dopušta ili čak nalaže zakonska obveza.

Svrha i pravna osnova prikupljanja osobnih podataka

Osobne podatke korisnika prikupljamo radi pružanja svojih usluga, radi mogućnosti odgovaranja na upite korisnika, i radi poboljšavanja svojih usluga i web-stranice. Korisnik ustupa svoje osobne podatke za svaku od tih svrha zasebnom izričitom privolom.

Pravna osnova za prikupljanje Vaših osobnih podataka sadržana je u Općoj odredbi o zaštiti osobnih podataka (679/2016) EU, Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018) te u drugim važećim primjenjivim propisima.

Pohrana i brisanje osobnih podataka korisnika

Osobne podatke korisnika pohranjujemo u svoju bazu podataka te ih čuvamo do zaprimanja zahtjeva korisnika za brisanjem podataka iz baze, odnosno duže ukoliko za to postoji zakonska obveza.

U skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka korisnik ima pravo zatražiti uvid u prikupljene osobne podatke te način njihova korištenja i čuvanja, kao i njihov ispravak ili brisanje iz baze podataka.

Uvid u osobne podatke, njihov ispravak ili brisanje možete zatražiti putem e-maila ri.matchpoint@gmail.com. Ukoliko zatražite brisanje osobnih podataka iz baze oni će biti nepovratno izbrisani .

Podnošenje prigovora nadzornim tijelima

Korisnik koji smatra da su prekršena njegova prava vezana uz korištenje i zaštitu osobnih podataka, kako je opisano, može podnijeti prigovor nadležnom tijelu.

Datoteke „kolačići“ (eng. = cookies)

Web-stranica tenis-matchpoint.com koristi datoteke koje se nazivaju „kolačići“. Kada posjetite web-stranicu ona pohranjuje „kolačiće“ na Vaše računalo. Te datoteke unapređuju funkcionalnost web-stranica kroz prikupljanje raznih podataka o uređaju s kojeg je došao posjet, koliko je posjet trajao, itd. Pomoću tih i drugih prikupljenih podataka stječemo uvid u način korištenja i posjećenost naše web-stranice te unapređujemo iskustvo korištenja.

Važno je znati da preko postavki internetskog preglednika koji koristite možete blokirati pohranjivanje „kolačića“ na svom računalu, a možete ih i izbrisati s računala ili steći uvid i kontrolu nad već pohranjenim „kolačićima“. Više o kolačićima na linku: https://www.aboutcookies.org/

Close Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće (Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i ispravan prikaz sadržaja. Za potpuni tekst politike privatnosti i politike kolačića kao i detaljnije informacije klikni na poveznicu Izjava o privatnosti

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close